Definitief ontharen / IPL

Onder definitief ontharen valt: electrisch ontharen en IPL-ontharen. Wij beschikken al jaren over de specialisatie Ontharingstechnieken. Hiervoor kan je  ook de site van de vakorganisatie Anbos raadplegen.

Wij zijn sinds 1995 specialist in het electrisch ontharen. Sinds 2000 werken we met de IPL ontharing (Intense Puls Light-ontharing) met de Plasmalite. Omdat wij met een hoogwaardig apparaat werken zijn de resultaten zeer goed. IPL geeft een langdurige verwijdering van de overbeharing. Wij passen IPL toe op bovenlip en kin, oksels en bikinilijn.

Kenmerken Plasmalite / IPL: 

Een veilig en doeltreffend ontharingssysteem waarin de voordelen van een laser én van intens pulslicht effectief worden gecombineerd. Plasmalite is gebaseerd op de moderne technologie. Overtollige of ongewenste haargroei wordt veilig en langdurig verwijderd.

Met IPL worden lichtbundels afgegeven in de vorm van lichtflitsen. Dit licht wordt geabsorbeerd door aan het pigment (de melanine).  De temperatuur in het haarzakje komt boven de kritische waarde van 70 graden Celsius uit. Hierdoor sterft het haarzakje af en kan dus geen nieuwe haar meer produceren. Dit is in het kort uitgelegd hoe de IPL onharing werkt. IPL-behandeling is zeer goed geschikt voor oksels en bikinilijn. Hoe donkerder de haar, hoe beter de behandeling !

Je begint altijd met een  intake-gesprek. In dit gesprek wordt duidelijk of je voor behandeling in aanmerking komt. In het intake-gesprek wordt ook gekeken welke behandeling voor jou het meest geschikt is : IPL of electrisch ontharen.

Wij voeren IPL uit op de volgende huidgebieden: bovenlip, kin, oksels en bikinilijn. Voor de rug en de benen verwijzen wij u graag door naar een collega.

Kenmerken electrisch ontharen:

Electrisch ontharen is een effectieve behandeling, vooral op de kleine huidgebieden, zoals bovenlip en kin. Indien je meer informatie wilt hebben over electrisch ontharen nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend (gratis)intake-gesprek.  

Vergoeding door de zorgverzekeraar.  De behandeling kan in veel gevallen door de zorgverzekeraar vergoed worden. Check de polisvoorwaarden.