27 November is, Eliza Jane een kersvers singer-songwriter duo dat nu nog bestaat uit Jeffrey Haast uit Elst (gitaar, zang, jong -25 jaar–, getalenteerd, stem met een randje die je ziel beroert) en Emiel Heeren uit Scherpenzeel (percussie, gitaar, meer muziekuren –53 jaar–, ziet alles als een project, heeft zo zijn eigen muziekstudio gebouwd) te zien in Driebergen!!!

Wij spelen zowel eigen werk als covers van bijvoorbeeld John Mayer, Bruce Springsteen en Bob Dylan op een geheel eigen en akoestische wijze. Van luisternummers tot licht swingend, meer up tempo. Er wordt hard gewerkt aan de toekomst van Eliza Jane: uitbreiding van de band en haar mogelijkheden, een eerste EP die binnen enkele maanden zal verschijnen tijdens een spetterend release-optreden (sssst, nog geheim!), onze huisstijl en promotie en alles waar we met elkaar blij van worden.

De “E” en “J” van Eliza Jane staan niet heel toevallig voor de voorletters van “E”miel en “J”effrey, maar ook voor het gelijknamige door Douwe Bob uitgevoerde nummer dat muzikale inspiratie heeft gegeven en haar naam aan deze nieuwe band heeft uitgeleend. Kortweg: Kom naar ons luisteren als je zin hebt!