Vanaf september 2016 mag ik enkele van mijn schilderijen aan u laten zien bij schoonheidssalon “The Look Totaalkosmetiek” . Aangezien het voor mij de eerste keer is, vind ik het heel erg leuk en natuurlijk best spannend om “mijn” creaties op deze manier aan u te mogen tonen.

Wie ben ik?

Ik ben Carolien Raap, 43 jaar en geboren te Voorschoten. Ik ben mama van 2 jongens en wij wonen sinds 10 jaar in het mooie en gezellige Driebergen.

Sinds twee jaar werk ik met veel plezier bij Speelgoedwinkel Planet Happy.

Sinds enkele jaren heb ik het schilderen ontdekt. Ik vind het heerlijk om iets op deze manier te creëren en haal er veel voldoening uit. Veelal schilder ik  graag op plaatmateriaal. Het werkt prettig, kan erop experimenteren en ik voorzie elk schilderij van een glans of matte botenlak als top laag.

Mijn inspiratie haal ik uit bijvoorbeeld Amsterdam met name de fantastische diversiteit van de grachtenpanden. Tevens is ook de natuur een dankbare inspiratiebron. Het kan echter ook een pallet van kleuren zijn die ik toevallig tegen kom in een tijdschrift. Van tevoren heb ik vaak wel een idee wat ik wil schilderen maar tijdens het proces kan ik er een hele andere wending aan gegeven. Echter blijft er altijd wel wat van het start idee zichtbaar op het schilderij.

Carolien Raap           06- 22515573