Microdermabrasie behandeling:   Peeling met aluminium microkristallen. Verbetert celvernieuwing en vermindert rimpels, littekens en onzuiverheden. Deze behandeling adviseren wij als aanvulling op een goede huidverzorging. Ter verbetering van de huidconditie. Stimulatie van de doorbloeding zorgt voor celvernieuwing en versteviging van de huid. Aanmaak van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd.

Micro Needling / Dermaroller: Een niet-chirurgische methode met gebruik van micro-naaldjes. Deze behandeling geeft in combinatie met huidverbeterende producten een geweldig resultaat op het gebied van anti-aging en huidverbetering. Het collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd.

Bij de bovenstaande behandelingen voor huidverbetering geldt het advies dat je eerst nutricosmetics van LavieSage gaat gebruiken voor een optimaal resultaat.

Couperose Bloedblaasjes: Wanneer je ouder wordt, kunnen er op de huid bloedblaasjes of couperose ontstaan. Dit is eenvoudig te verwijderen met de blend methode.

Coupersose behandeling in het gezicht is uitsluitend geschikt wanneer de buiten-temperatuur hoger  is dan 6 graden en lager dan 20 graden.

Fibromen: (steelwratjes, bindweefselafwijkingen) Door degeneratie van de huid onstaan deze bindweefselafwijkingen. Plaatsen waar het vaak voorkomt: oksels, bikinilijn, bh-rand. Na een vakkundige inspectie kan bekeken worden of wij de fibroom weg kunnen halen. Bij twijfel verwijzen wij altijd door naar de huisarts of dermatoloog. U krijgt een doorverwijzing met onze bevindingen.