Let your Skin Shine!

Behandelingmanieren:

  • 10-weekse kuur
  • Om de week i.c.m. bindweefsel
  • i.c.m. kruidenpeeling behandeling (kuur)

Met de Beauty Angel wordt de huid op een natuurlijke manier verjongd. Helemaal zonder chemie en bijwerkingen.

– Stimuleert de productie van collageen, elastine & hyaluron
– vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes
– voor een stralende teint en strakke huid
– verfijnt de poriën en verbetert het totale huidbeeld.

De Beauty Angel staat voor een innovatieve licht- en wellness-sessie, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het Beauty Light wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld wordt verbeterd.

In plaats van de uitwendige symptomen te verbergen, worden de oorzaken van de huidverjonging op natuurlijke wijze verminderd. Geniet van de ontspannende lichtsessie en voel u lekker in uw vel!

Huidveroudering wordt door meerdere factoren beïnvloed
De huid bestaat uit meerdere lagen. De Epidermis (opperhuid) is de buitenste huidlaag, daaronder volgt de Dermis (lederhuid) en de Subcutis (onderhuids bindweefsel). In de Dermis bevinden zich de zogenaamde fibroblasten, cellen, die voor de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron verantwoordelijk zijn.

De ruimte tussen de cellen bestaan voor meer dan 80% uit collageen. Met toenemende leeftijd wordt de stofwisseling van de cellen langzamer, waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar met 1% afneemt. Omdat collageen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, verslapt de huid.

Het lichtspectra werken in de diepte van de huid
in tegenstelling tot andere behandelingen, verstoort de Beauty Angel geen cellen. Daarentegen werkt het licht in de diepste van de huid, stimuleert daar de fibroblasten en stimuleert de lichaamseigen productie van collageen.