The Look Totaalkosmetiek Driebergen: specialisten die u laten sprankelen

The Look Totaalkosmetiek is al 25 jaar een vertrouwd schoonheidsinstituut voor huidverzorging en huidverbetering in Driebergen-Rijsenburg, gemeente Utrechtse Heuvelrug. In ons instituut ontmoet u een enthousiast en professioneel team van gediplomeerde schoonheidsspecialisten, huidspecialisten en pedicures met visie. Ina Smit-Roest is als eigenaresse enorm trots op dit team en de diversiteit binnen haar instituut.

Een stralende huid begint bij een goed gesprek

Belangrijk in onze behandelingen is aandacht voor uw persoonlijke situatie. Daarom nemen we voor de eerste behandeling extra tijd. Zo ontdekken we welke aandacht uw huid nodig heeft. Ook kunt u aangeven wat u wensen zijn. Met plezier geven wij daarbij advies over type behandeling, frequentie en de zorg voor uw huid thuis. Ons uitgangspunt: gezonde huid laten we gezond blijven; problematische huid gaan we verbeteren en herstellen.

Waarop u kunt vertrouwen

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende schoonheidsbehandelingen en professionele verzorgingsproducten. Wij doen er alles aan om u te voorzien van kwalitatief uitmuntende behandelingen door gespecialiseerd personeel. Hygiëne is hierbij voor ons een vanzelfsprekendheid. The Look Totaalkosmetiek is uiteraard aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS.